28 Temmuz 2012 Cumartesi

China Glaze Beach Cruiser- Dikkat bol resimli post!- :)

merhabalarr :) bugün yine benim için ilklerden bir günn :)) neredeyse her blogda gördüğüm Tanaçan Kozmetik facebook 'umda ekliydi. bu aralar fena halde china glaze de istiyordum :) şu siteden de china glaze lere bakıyordumm ve şu an ellerimde olan China Glaze Beach Cruiser a bayıldımm :) vee dedimki ben bunu almalıyım :) sonuç mu? aldım :) :) cg Beach cruiser ı  çarşamba siparişş verdim cuma öğlen elimde oldu :) Tanaçan kozmetiğe  ojemi hemen kargoya teslim ettikleri için , sımsıkı güvenli paketleyip güvenli yolladıkları için , o 2 gün boyunca bütün sorularımı sabırla cevapladıkları için çoook teşekkür ediyorum :) ilk sipariş verilişinden geldiği ana kadar hep benimle iletişimde kalan Selim Bey'e de çok teşekkür ediyorum :) şimdii gelelim ilk China Glaze'imin kutulu halinee:


                                       ilk görüşte aşka artık inanıyorummm :))

birde bugün sürdüğümde nasıldım tahmin edin artık. oje tek kelimeyle anlatılabilir :''MÜKEMMEL'' :))
Bütün gerçek neonlar gibi mat kuruduu ve sürümü harikaydı. fırçasına da bayıldımm :P tek kötü yanı ojenin kuruduktan sonra kutudaki renkle aynı olmaması ama o rente çok güzell :) top coat geçmeye korktum çünkü oje mat oldu :) ojeyi sağ elime sürüp sola geçtiğimde oje kurumuştuuuu :) en güzel ojelerimden biri , diğeride derya ablamın yolladığı O:.P.I lardıı :)) ojeyle beraber katalogda yollamışlar , insanın daha da alası geliyor yahu! :) tekrar almak istiyorum ama önce bayramda el öpmeliyim :PP
şimdiii sürüme geldiğimde birkaç tırnağım çatladığı için Flormarın Calciuum Booster Inı ilk kat olarak kullandım:






  şimdii sürdüğüme gelelimm miii :)) buyrun bakalımmmm :)) :












görmemişin ghina glaze i olmuş , bi sürü resim çekmiş, :))























telefonumun kamerası çok kötüyüdü geçen yıl aldığımız canon kamerayla çektimm daha net oldu :) umarım beğenmişsinizdir :) Tanaçan Kozmetik e bir kez daha teşekkürler :) herkesi çook öptüm :)
ojedelisi_14

4 yorum:

  1. Bu oje güzel de sürünce tam şişedeki gibi durmuyor kızıyorum kendisine :D bu koleksiyonda Surfın for boys var onuda almalısın kesinlikle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet aslında bende ilk şaşırmıştım ona :) kurumadan önce şişedeki gibide matlaşınca bi ton koyulaşıyor :)
      bayramda kazancımı alayım ghoulish glow u da denemyi çok istiyorum Surfin for boys yu da alırım :))

      Sil
  2. Blogumda 3 tane çekılış var,katılmadıysan beklerım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla bu aralar hiç bakamamıştım :)) bi tanesini daha kazanıyomuşum , süper oluRr :) hemen katılıyorum :P

      Sil

öncelikle yorumlarınız için teşekkürleer :)
ikinci olarak yorumlarınızda hiç bir blogger'ı, blogu, dini,dili,ırkı ve beni kötüleyecek yorumlarda bulunamazsınız. tabiki eleştri yapabilirsiniz,her zaman açığım ama bunu abartıp, insanları aşağılamanın hiçbir manası yok.
şimdiden teşekkürleer :)