9 Temmuz 2012 Pazartesi

ojedelisi çıldırmak üzere ! :S

selam kızlar :(
                                       
 sbs bitmiş olmasına rağmen blogumla ilgilenemediğimin farkındayım ama o kadar stresliyim ki! 3 gün sonra sınav sonucum açıklanacak ve lise için tercih yapacağımm :/ ama en çokta puanımın istediğim liseye tutup tutamayacağı konusundaa çoook ama çook endişeliyim , huzursuzum :(
                                   
içimden oje bile sürmek gelmiyor inanın :( hepinizden çok özür diliyorum bu arada uzun zaman post yapamadım. şu çilem bitsin söz çok güzel ojelerle döncmm :) hatta size çekiliş yapacağım :) hatamı telafi edebilmek için :) sizden tek istediğimm benim için dua edin olur mu? eğer istediğim liseyi birkaç puanla kazanamazsam enkaza dönerim :'(( 3 yıl o okul için çalıştım hadi hayırlısıı :) hepinizi çoookkk öpüyorum. yapabileceğim en kısa zamanda size döneceğim dualarınızı eksik etmeyin ^/^
sevgiler, ojedelisi_14

2 yorum:

  1. canımm umarım istediğin liseye gidebilirsin ama bu kadar stres yapma,kıyamam :) hayırlısıyla emeğinin karşılığını alırsın umarım blogunun ismini görür görmez takibe aldım nail artlara bayılıyorum senden postlar bekliyoruuuum :)
    benim bloguma da gel öpüyoruum
    ozgecee.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. :) çok teşekkür ederimm :)) inşalllah alırım :) su olayı sağ salim atlatayım , söz bisürü nail art yapıcam :) blogunu takibe alıcam hemen :)
    sevgiler :)

    YanıtlaSil

öncelikle yorumlarınız için teşekkürleer :)
ikinci olarak yorumlarınızda hiç bir blogger'ı, blogu, dini,dili,ırkı ve beni kötüleyecek yorumlarda bulunamazsınız. tabiki eleştri yapabilirsiniz,her zaman açığım ama bunu abartıp, insanları aşağılamanın hiçbir manası yok.
şimdiden teşekkürleer :)