1 Ağustos 2012 Çarşamba

-İndirimler.com-


Merhaba! Bugün genel anlamda moda ve alışveriş kavramlarından bahsetmek istiyorum. Herkesin bildiği üzere moda sektörü dünyanın en büyük sektörlerinden biri ve aslında dikkatlice bakıldığında herkesin bunda payı da var. Gömleğinize uygun pantolon konusundaki tereddütünüz bile bu engin denizdeki damlalardan birisi.
                 

İnternetin gelmesi ile de bu sektör çok daha büyüdü; çünkü moda meraklıları hem anında markaların yeni sezon ürünlerinden, defilelerden ya da ünlü modacıların çeşitli konular hakkındaki yorumlarından hem de ünlü kimselerin nerede ve nasıl giyindiğinden haberdar oluyor. Modaseverlerin de bu yeni ürünlere sahip olmak istediği noktada ise kendimizi bir an ''online alışveriş'' terimi ile karşı karşıya buluyoruz. Bu talep – arz döngüsü büyüdükçe büyüyor; sayısız online mağaza açılıyor ve bu alanda milyonlarca yatırım yapılıyor. Ama aslında olay bilgisayar başında oturan modasever müşteri için o kadar da kolay değil. Bir an kafamız karışıyor binlerce allı pullu rengarenk sanal market görünce ve çoğu kez alışveriş yapmadan önce saatlerce vakit geçirmek zorunda kalıyoruz fiyat araştırması yaparken
                         
                               .


Bildiğimiz dev markalar var evet, onların resmi internet sitelerinden alışveriş yapmak genellikle mümkün oluyor. Bir de alışveriş kulüpleri var... Fırsat sitelerini de unutmamak lazım. Bu alışveriş panayırında dolanırken oldukça yeni ve günden güne büyüyen İndirimlr.com ile karşılaştım. Bu site ürün satmıyor. Ama online alışveriş yapmak isteyen herkesin elinden tutuyor ve onları bir basamak ileriye götürüyor. Nasıl mı? Site oldukça köklü, birçok websitesi ve marka ile bağlantıda. Anlaşmalı olduğu mağazalar için bedava indirim kuponu ve hediye çeki sunuyor. Ayrıca yine tüm fırsat sitelerinin fırsatlarını bir araya toplamış olan portalı da var. Pek çok sitenin yapmaya çalıştığı ancak başaramadığını İndirimlr.com başarıyor. Çünkü kullanıcıları ile her gün buluştuğunda paylaşacak yeni bir şeyleri var; güncel bloğu, tüm marka ve ürünleri için tanıtım yazıları, günlük fırsatlar ve tabi ki indirim çek ve kuponları... Bünyesindeki binlerce içerik, fırsat ve kuponla alışverişseverlerin el feneri niteliğinde... Bir göz atın derim :)
eee bu kadar anlattın bi link atta gözümüzü bizde atalım diyorsanız :  indirim kuponuu burdann :)

çook öptüm herkesi :)
                      sevgilerrr , ojedelisi_14

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

öncelikle yorumlarınız için teşekkürleer :)
ikinci olarak yorumlarınızda hiç bir blogger'ı, blogu, dini,dili,ırkı ve beni kötüleyecek yorumlarda bulunamazsınız. tabiki eleştri yapabilirsiniz,her zaman açığım ama bunu abartıp, insanları aşağılamanın hiçbir manası yok.
şimdiden teşekkürleer :)