15 Şubat 2013 Cuma

DIY: Make your own Gel Eyeliner! / kendi Eyeliner ını kendin yap! :))

evveeet ilk DIY projemle geldiiiimm :) okulun ilk günleri ödev olmasına rağmen rahat geçiyor. tabi yazılılar baslayana kadar böyle sürecek bu durum.. dün youtube da takılırken bir video izledim. kız kendi gel eyelinerını yapıyordu! :) tabi merakım kabardıı bugün bende denedimm :) malzemeler çook basit ve zararsız!
-1 tatlı kaşığı kadar vazelin
-siyah(ben siyah kullandım-göz farı
-karıstırma çubuğu ve saklama kabı
bu kadar! :) o kadar kolayki! ben video çekmedim o yüzden o kıızın videosunu koyayım:
bu şekildee :) benim öyle minik kutularım olmadıı için toto sürpriz yumurta yedim :D yıkadım ve onu kullandım böylece küçük,kapalı kutum oldu! :DDD far olarakk bana hediye gelen flormar smokey den siyahı kullandım! o far da buradaaaa !!
vazelin ve far olduğu için zararı çok değil, hatta dışardakilerden daha acık bir içeriği olduğu düşünesindeyim :D ben ilk kötü bekliyordum. ama sürüncee parlak ve harika bir siyahla karşılaştımm! ilk kez böyle eyeliner çektiğim için hatam varsa affolaa :)
gözlerimdeki duruşa geçiyoruum:





 ben duruşuna bayıldım! :) sizin için yaklaşık 4 saat gözümde bıraktım ve hiç akma-bulaşma yapmadı!




bilgeyle öpüyoruz sizii :)

 :D beğendiniz mi ? ne düşünüyorsunuz? yorumlarınızı bekliyorum hanımlarr :D
öpüldünüüzz :D
sevgileerr ojedelisi_14

4 yorum:

  1. onu yeriiimm ben ablası ölsünn onaa çok özledimm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahaha :) çok tatlı , ben resimleri çekerken tutturdu benide çek diye, daha ne resimler çektik bi görseen :D poz vermeyi öğrettimm :D

      Sil

öncelikle yorumlarınız için teşekkürleer :)
ikinci olarak yorumlarınızda hiç bir blogger'ı, blogu, dini,dili,ırkı ve beni kötüleyecek yorumlarda bulunamazsınız. tabiki eleştri yapabilirsiniz,her zaman açığım ama bunu abartıp, insanları aşağılamanın hiçbir manası yok.
şimdiden teşekkürleer :)