20 Şubat 2013 Çarşamba

*** Flormar alışverişi ! :) ***

merhabaa, Flormar alış-verişimle koştum geldiim :D cuma günü Fizik Quiz im var ama dayanamadıım, kaçamak yaptıımm :) bu 4 güzelliğii sömestr'da antakyadan kuzenimlee aldım :) ürünleri ben seçtimm o sırada saolsun halam ödemek istedi ve bana hediye ettii :)
ürünlerimden birisi bir ruj ve bu benim tam anlamıyla sahip olduğum ilk RUJ :)) hep gloss um vardı ama rujum yoktu.. rujumuu bir sonraki postta göreceksiniz,, biraz sürpriz olsun,  ekşın yaşayıın :)
ürünlerim şööylee:
 kalsiyum jelim, hızlı kurutucu üst katım vee manikür sonrası tırnak eti çevresi bakım yağıı :) yalnız bu yağ etleri itmek için olanlardan değiiill :))
 rujuuummm :)





wuuuhhuuu :)))) rujum hakkında minikk bir ipucu vereyiim,, çook tatlı tam yazlık bir pembe!
peki bu ürünleri kullanan, kullanmayı bir daha hiç düşünmeyen, şiddetle tavsiye eden var mıı?
yorumlarınızı bekliyorum!
hepinizi çook öpüyorumm , rujumu ve daha birçok hazırladığım diğer postlarımı bekleyiinnn :)
xoxoxox 
:*

12 yorum:

  1. Quick Dry olanı kullandım hatta bir yazı yazmıştım sitemde.Göz atmanı tavsiye ediyorum.Bu tarz tırnak ürünlerini Golden Rose'dan tercih etmeni öneririm.
    Bakım ürünü ve kurutucu oje olarak yani.
    Bende Golden Rose un Bit yağı var aynen böyle sarı ve mis gibi limonumsu kokuyor.Ondan cok memnunum.Ama Quick Dry dışında flormarın tırnak bakım serisini kullanmadım.Fakat yazımı okumanı tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hemen bulayım da okuyayımm :) bende kullandıkça yazmaya başlayacağım. aslında calcium u daha önce kullanmıştım ve çok memnun kalmıştm. kurutucu ve yağ yeni. ama yağı da beğendim şimdiden senin de dediğin giibi mis gibi limon kokuyoor :) golden rose kullanmayı istiyorum ama benim oturduğum yerde ve forum mersinde bayiisi yok ne yazıkkii bir bulsam oof :( :) yorumun için teşekkürleer! *.*

      Sil
  2. sadece kalsiyum ve parlatıcıyı kullandım ve kullanmaktayıımm ikisinden de memnunum been :) bu arada blogunu yeni keşfettim artık hep burdayıım :) hayırlı olsuunn . sevgilerimle! ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle mi *.* bende memnunuumm :) teşekkür ederiim çook sevindim blogumu beğenmenee hoşş geldiinn sefa getirdinn :) *.* sevgileer

      Sil
  3. tatlım ben seni çok seviyorum:)
    14 yaşında olmana rağmen yazılarını okuyorum, asla yanlış yapmıyosun. Senin yaşıtların pek çok yanlış yapıp yaşının ardına saklanıyorlar. Hiç bozulma olurmu? Blogumda da yer vereceğim sana:) Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok teşekkür ederiim :) inşallah, evet bazı yaşıtlarım kendilerini aşıyorlar fakat ben pek iyi bulmuyorum bunu :) bu yorumunuzla beni nasıl mutlu ettiniz bilemezsiniz, şu aralar adsız yorum yapanlar acayip üstüme geliyorlar:) blogunuzu da takip edeceğim çok çok teşekkür ederim kardelen, bende seni çook sevdimm :) <3

      Sil
    2. http://kardelenkardelen2220.blogspot.com/2013/03/konu-ds-bir-blogger.html

      Sil
    3. yazınızı okudum ve o kadar mutlu oldumkiiiiiiiii :) yorumumu yaptımm, beni böyle güzel görmenize çook çook sevindim :) en içten sevgilerlee :))
      :*

      Sil
    4. bende seni kardelenin bloğundaki yazı sayesinde farkettim iyiki yazmış:)) bende destekliyorum seni sen kimsenin lafına bakma herkes konuşuyor herkesin hayatı kendine..

      Sil
    5. çok çook teşekkür ederim alya.. evet ona çok çok teşekür ediyorum yazısı için :) herkes niye böyle yazıyor anlamadım adsızların derdini :)
      sevgileerle! çok öptüm :*

      Sil
    6. ben adsız yorumları kapattım canım banada bikaç kez geldi çok hassasım ben üzülüyorum sonra:( bazen seni tanıyan çevrendeki kıskanan insanlarda kendilerini saklayarak yorum yapabiliyorlar o yüzden kötü bir durum.

      Sil
    7. evet bende öyle düşünüyorum, yakın biri olmalı :/ bende çok üzülüyorum :( aslında kapatmayı istiyorum ama iyi yorumlar yapıp yanımda olan adsızlarda var o yüzden kapatmak istemedim ama böyle giderse kapatacağım :(

      Sil

öncelikle yorumlarınız için teşekkürleer :)
ikinci olarak yorumlarınızda hiç bir blogger'ı, blogu, dini,dili,ırkı ve beni kötüleyecek yorumlarda bulunamazsınız. tabiki eleştri yapabilirsiniz,her zaman açığım ama bunu abartıp, insanları aşağılamanın hiçbir manası yok.
şimdiden teşekkürleer :)