5 Temmuz 2013 Cuma

**** Pink & Purple Nails! - Kısa Bir Ara :)) ****

selamlarr :)
Ramazana yaklaşıyoruuuz şimdiden herkese iyi ramazanlaar :)  Diyetimin bugün ikinci ayı doldu. Aslında 3 ay ama ben  geçen ay hiç diyet ve spor yapamadığım için kilo verememiştim.. bu ay ki kontrolümden de 2 saat önce geldim :) evveet, 3 kilo 300 gram vermişiimm :))
vee ne yazıkkii (ne yazıkki diyorum çünkü bogumdan ve Mersin den uzak kalacağımm) Hatay'a gidiyoruuz. yaylaya :D 30 gün orucu orada tutacağıız, ama sizden uzak kalacağıım :(  çünkü telefon bile çekmiyor, bilgisayarımızı götürsem bile internet yook :S ama kamera mı götürüyorum, tatil dönüşüüü tüm ojelerimi hatta gittiğim yerleri bile atacağım burayaa :D
şimdii asıl konumuz manikürüüm  :) pembe ve morla böylee bir vurgulama tekniği yaptıım :) mor rengiim Flormar ın 2012 Spring&Summer koleksiyonundaan :) Pembem ise Golden Rose'un Rich Color serisindeen :) bu arada tırnaklarımı kesip azıcık yuvarladım çünkü morun rengi çok tatlıydı ve bu şekle daha çok yakışacağını düşündüüm :)
işte resimleer :)




işte böyllee :) tırnaklarımdaki pürüzler kesinlikle ojeden kaynaklı değil bu arada, tırnaklarım biraz isyandalarda :D
iştee böylee :) yarın gidiyoruum ve bloguma bi 30gün ara veriyorum :) hepinizi çoooooooookk özleyeceğğim sizde beni özleyin olur mmuuu ? ^_^
sevgilleeeerr <3

6 yorum:

  1. Renkleri çok güzelmiiş :) Şimdiden iyi tatiller orada kendine iyi bak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederiiimm sizde kendinize iyii bakın :) <3

      Sil
  2. Türkmen canım KLE_YES sınavın nasıl bende bu yıl gireceğim ağğh heyecanlıyım bilgi verebilir misin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabaa :)) çok iyi gidiyordu ama son aşamalara kalamadım maalesef :( bir arkadaşım kazandı ama bu ay gidiyor sanırıımm :) tabi ki veririim. ilk aşamada türkçe testler var, genel yetenekle ilgili. 2. aşamada isee (1.kabul edilirsen çağırılıyorsun) önce eğitmenlerle 5 dk ingilizce geri kalanı ise türkçe konuşarak bir çesit test ediyorlar seni, aynı gün ingilizce testine de giriyorsun. kazanırsan ondan sonrası sans işi gibi. yedek yada asil seciliyorsun :)
      bu kadar :)
      umarım yardımcı olabilmişimdir, sorun olursa bana yaz olur mu? elimden geldiğince cevaplarımm :)
      bir de sen su an kacıncı sınıfsın :)
      öptüm kocamaan
      xoxoxo

      Sil
  3. Canım benim çok sağol sınavların zorluk durumu nasıl ve nasıl başvuru yaptın bilgi verebilir misin kusura bakma sıktım seni :( bende seni kocaman öpüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok zor değiller bence önemli olan oradaki hocalarla yaptığın konuşma :) okulda ing. öğretmenlerine söyle beraer basvuracaksınız.
      yok ne sıkması kocaman öptümm :)

      Sil

öncelikle yorumlarınız için teşekkürleer :)
ikinci olarak yorumlarınızda hiç bir blogger'ı, blogu, dini,dili,ırkı ve beni kötüleyecek yorumlarda bulunamazsınız. tabiki eleştri yapabilirsiniz,her zaman açığım ama bunu abartıp, insanları aşağılamanın hiçbir manası yok.
şimdiden teşekkürleer :)