5 Temmuz 2013 Cuma

**** Pink & Purple Nails! - Kısa Bir Ara :)) ****

selamlarr :)
Ramazana yaklaşıyoruuuz şimdiden herkese iyi ramazanlaar :)  Diyetimin bugün ikinci ayı doldu. Aslında 3 ay ama ben  geçen ay hiç diyet ve spor yapamadığım için kilo verememiştim.. bu ay ki kontrolümden de 2 saat önce geldim :) evveet, 3 kilo 300 gram vermişiimm :))
vee ne yazıkkii (ne yazıkki diyorum çünkü bogumdan ve Mersin den uzak kalacağımm) Hatay'a gidiyoruuz. yaylaya :D 30 gün orucu orada tutacağıız, ama sizden uzak kalacağıım :(  çünkü telefon bile çekmiyor, bilgisayarımızı götürsem bile internet yook :S ama kamera mı götürüyorum, tatil dönüşüüü tüm ojelerimi hatta gittiğim yerleri bile atacağım burayaa :D
şimdii asıl konumuz manikürüüm  :) pembe ve morla böylee bir vurgulama tekniği yaptıım :) mor rengiim Flormar ın 2012 Spring&Summer koleksiyonundaan :) Pembem ise Golden Rose'un Rich Color serisindeen :) bu arada tırnaklarımı kesip azıcık yuvarladım çünkü morun rengi çok tatlıydı ve bu şekle daha çok yakışacağını düşündüüm :)
işte resimleer :)




işte böyllee :) tırnaklarımdaki pürüzler kesinlikle ojeden kaynaklı değil bu arada, tırnaklarım biraz isyandalarda :D
iştee böylee :) yarın gidiyoruum ve bloguma bi 30gün ara veriyorum :) hepinizi çoooooooookk özleyeceğğim sizde beni özleyin olur mmuuu ? ^_^
sevgilleeeerr <3

1 Temmuz 2013 Pazartesi

BLOGLOVİN

uff uff :( bugün Google Reacher ın kapanacağı duyuruldu, şu an bloglovinimde 95 kişi var ve 203 blog izleyiciminde orada beni takip etmesini çook isteriim :( lütfen unutmayın olur mu?
http://www.bloglovin.com/blog/5326039/oje-meraklilarina-ozel

çook öpüyorum orada görüşmek üzere :/